Är det dags att planera sommarens tillställning? Här kommer lite tips som kan förgylla ditt nästkommande event. 

Ta sommarens event till nästa nivå. Planera aktiviteter som främjar teambuilding, kommunicera med deltagarna både före, under och efter eventet och skapa en minnesvärd upplevelse. Vi listar tips och trix som hjälper dig med ditt nästa arrangemang!

🌻 Använd Invajo för att skapa en lockande inbjudan! Anpassa designen efter temat för ditt event och se till att inkludera viktig information som tid, plats och eventuella aktiviteter. 

🌻  Var noga med att inkludera en tydlig agenda på din bokningssida. Det hjälper deltagarna att förstå vad som händer och skapar förväntningar. Ha även i åtanke att ge deltagarna tillräckligt med tid för pauser och mingel.

🌻 Planera aktiviteter som främjar samarbete och teambuilding. Det kan vara allt från lekar och tävlingar till gruppövningar. Se till att aktiviteterna är roliga och engagerande för att skapa en positiv atmosfär.

🌻 Ordna någonting att äta och dricka under eventet. Det kan vara en buffé, lite plockmat, en grillfest eller till och med en picknick - helt beroende på plats och evenemanget tema. Erbjud även alternativ för specialkost och allergier och håll koll på denna information i Invajo. 

🌻 Använd Invajo för att kommunicera med deltagarna både före, under och efter. Skicka påminnelser och uppdateringar inför evenemanget, arbeta med segmenterade utskick vid behov och tacka dina deltagare när eventet är över. 

🌻 Sträva efter att skapa en minnesvärd upplevelse för dina deltagare. Det kan handla om att dela ut gåvor, ordna underhållning eller skapa en utstickande atmosfär med hjälp av dekorationer och ljus.

🌻 Efter eventet är det fördelaktigt att utvärdera resultatet. Analysera vad som fungerade bra och vad som kan förbättras inför nästa gång. Ta gärna hjälp av Invajo för att skapa en utvärderingsenkät, tacksida och samla in feedback från deltagarna.